Om oss

Byggnadsfirma Janrik & CO AB har funnits sedan 1990. Idag är vi 30 skickliga medarbetare: snickare, finsnickare, elektriker, plattsättare och badrums-montörer. Våra uppdrag sträcker sig från byggnation av hotell, butiker och vindsvåningar till renovering av lägenheter och nya eller äldre villor med många speciella lösningar och platsanpassade snickerier.

Sedan lång tid tillbaka arbetar vi med förtroende entreprenad med öppen redovisning, vilket är en ömsesidigt fördelaktig arbetsform som ser god flexibilitet och full transparens för kunden.

På alla våra projekt finns det en projekt-eller arbetsledare som alltid finns tillgänglig för en tät dialog med kund och arkitekt samt övriga konsulter. Det säkerställer kvalitéten och samordningen mellan yrkesgrupper så att projektet fortlöper på bästa sätt.

Janrik & CO AB är certifierade enligt Bas-P och Bas-U och alla våra medarbetare har ID06-certifikat. Vi är också medlem i Stockholm Byggmästareförening, Byggföretagen, Elektriska installatörsorganisationen EIO samt innehar behörighet enligt Byggkeramik-rådets branschregler för våtrum samt Svenska Trädgårdsdesigners Förening.