Om oss

Byggnadsfirma Janrik & CO AB har funnits sedan 1990. Idag är vi c:a 30 skickliga medarbetare; snickare, finsnickare, elektriker, plattsättare och badrumsmontörer. Våra uppdrag sträcker sig från byggnation av hotell, butiker och vindsvåningar till renovering av lägenheter och villor (nya eller äldre) med många speciella lösningar och platsanpassade snickerier.

Sedan lång tid tillbaka arbetar vi med förtroende entreprenad med
en öppen redovisning, vilket är en ömsesidigt fördelaktig arbetsform som ger god flexibilitet och full transparens för kunden.

På våra projekt finns det alltid en projekt- eller arbetsledare som finns tillgänglig för en tät dialog med kund, arkitekt samt övriga konsulter. Det säkerställer kvalitéten och samordningen mellan yrkesgrupper så att projektet fortlöper på bästa sätt.

Janrik & CO ABs projektledare är utbildade i Bas-P och Bas-U. Alla våra medarbetare har ID06-certifikat. Vi är medlemmar i Stockholms Byggmästareförening, Byggföretagen, Installatörsföretagen samt innehar behörighet enligt Byggkeramikrådets branschregler för våtrum samt Svenska Trädgårdsdesigners Förening.